SILVIO SE OPET ŠALI

Berlusconi: Nikad nisam mislio prodati Milan

16.10.2009 u 10:40

Bionic
Reading

Iako se proteklih dana govorilo o tome da bi AC Milan mogao postati igračka albanskog bogataša ili šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, talijanski premijer Silvio Berlusconi u razgovoru za Datasport napominje kako o prodaji kluba nikad nije ozbiljno razmišljao

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi opovrgnuo je napise prema kojima je zbog velikih dugova, ali i loših rezultata na startu ove sezone planirao prodati klub.

'Nitko nikada nije predložio Milan za prodaju, ta vijest nije stigla iz naših redova', izjavio je za Datasport, a potaknut za to zbog navodnog susreta s potencijalnim kupcima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Inače, kakav Berlusconi jest, tako se i sada osvrnuo na nastupe bivšeg igrača Milana, Alberta Gilardina, strijelca četiriju golova u posljednjim dvama nastupima Italije.

'Bio sam u krivu kad sam ga kupio, ali i sad sam napravio grešku, kada sam ga prodao. Nešto slično napravio sam i s Yoannom Gourcuffom', rekao je Silvio.

Berlusconi je stigao na čelo kluba 1986, a u tom je razdoblju klub osvojio mnoštvo važnih trofeja, uključujući pet naslova prvaka Europe.