LJUBOMORNI MAFIJAŠ

Berbatovu zbog manekenke stižu prijetnje smrću

02.09.2009 u 09:43

Bionic
Reading

Bugarski napadač Dimitar Berbatov doživio je prijetnje smrću od mafijaša Georgija Stoilova jer je navodno slao seksi poruke djevojci bugarskog kriminalca Nikoleti Lozanovoj

Manekenka Nikoleta Lozanova i golgeter Manchester Uniteda navodno su se dopisivali, a mobitela se dočepao i dečko djevojke, jedan od najopasnijih mafijaša u Bugarskoj Georgi Stoilov. Nakon toga je on počeo slati prijeteće poruke bugarskom reprezentativcu.

Inače, prijatelji nogometaša tvrde da je manekenka sve izmislila kako bi Stoilova napravila ljubomornim te da je prijetnjama ostao iznenađen i sam Berbatov koji planira vjenčanje i dijete s Elenom Štilianovom. Berbatov je izjavio da je Nikoletu vidio samo jednom, i to dok je bila djevojka vratara Nikolaja Mihailova.

Treba spomenuti da je Stoilov postao vođa jednog od najopasnijih bugarskih klanova nakon što je njegov otac s nekoliko suradnika ubijen u eksploziji bombe u liftu 2004.

Također, ovo nije prvi put da Berbatov ima problema s mafijašima. Kada je napadač imao 18 godina i upisivao prve nastupe za CSKA iz Sofije, najmoćniji čovjek bugarskog podzemlja Georgi Ilijev poslao je svoje štićenike po njega. Rekli su mu da hitno moraju po njegova prijatelja koji je u nevolji, a kada je jedva punoljetni Dimitar pošao s njima, zgrabili su ga i uvukli u auto. Ipak, mladić se snašao i nazvao oca Ivana, koji je došao Ilijevu, tadašnjem vlasniku Levskog iz Kjustendila, i izvukao sina. Ulogu je imala i majka Margarita koja je odmah nazvala vlasnika CSKA-a Iliju Pavlova, tadašnjeg konkurentskog gangstera.

'Njegova je karijera tada mogla završiti. Nisu ga slomili, samo zato što su znali da i njegov gazda, kriminalac jednakog kalibra, zna što se događa i da bi se sve brzo saznalo', rekao je jedan obiteljski prijatelj kojega su citirali u knjizi 'Berbatov – njegov život i borba'.