BUGAR U PARIZU

Berbatov koketira s PSG-om, novac nije problem

26.05.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Iako je Manchester United aktivirao klauzulu dodatne godine ugovora koja Berbatova veže do ljeta 2013. godine, uprava 'crvenih vragova' spremna je saslušati atraktivne ponude za nezadovoljnog bugarskog napadača dovedenog 2008. godine iz Tottenhama za 30.75 milijuna funti

Prema svemu sudeći, bugarski napadač Manchester Uniteda Dimitar Berbatov (31) mogao bi tijekom ljetnog prijelaznog roka prijeći u redove PSG-a. Da je Berbatov nakon sezone u kojoj je minutažu dobivao 'na kapaljku' željan napustiti Old Trafford, potvrđuje i izjava njegovog agenta Emila Dančeva koji je otvoreno 'koketirao' s PSG-om.

'U tisku je puno nagađanja vezano uz Dimitra. Ali, istina je da ga PSG-ov projek zaista može zainteresirati jer želi igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone. Također, nikad bugarski igrač nije igrao u PSG-u, tako da bi to moglo biti dobro', komentirao je Dančev za RMC.

Iako je Manchester United aktivirao klauzulu dodatne godine ugovora koja Berbatova veže do ljeta 2013. godine, uprava 'crvenih vragova' spremna je saslušati atraktivne ponude za nezadovoljnog bugarskog napadača dovedenog 2008. godine iz Tottenhama za 30.75 milijuna funti.

PSG u u svakom slučaju novac ne bi smio biti problem.