NAPADAČI SPREMNI

Beqiraj: U Maribor idemo po novu pobjedu

28.08.2012 u 12:12

Bionic
Reading

Dinamo se u miru mariborske izolacije priprema za uzvrat koji mu može donijeti drugi uzastopni nastup u Ligi prvaka, a maksimirsku prednost od 2:1 lakše će obraniti uz učinak svojih napadača

Nije baš jednostavno ući u ritam rotacija Dinamova trenera Ante Čačića, ali lako je moguće da u rasprodanom Ljudskom vrtu istrče obje najjače ovosezonske napadačke karike Duje Čop i Fatos Beqiraj.

'Ne očekujem laganu utakmicu, ali mislim da smo dokazali da smo bolji od Maribora i idemo napraviti rezultat koji će nam osigurati prolaz', kaže Duje Čop koji je u Maksimiru zabio Mariboru i nastavlja:

'Ne zamaram se svojim učinkom. Naravno, dat ću sve od sebe, ali puno važnije od pojedinca je konačan rezultat koji nas mora kvalificirati u Ligu prvaka.'

Fatos Beqiraj je golom u Tiraspolu Dinamu donio zadnju gostujuću europsku pobjedu, a zabio je i Zagrebu u pobjedi 6:0 prošle subote.

'U Mariboru nas čeka vrlo bitna utakmica, dvoboj sezone, u kojem trebamo odigrati čvrsto i na prolaz. Nećemo braniti prednost iz Maksimira nego idemo još jednom pobijediti', kazao je Dinamov Crnogorac koji je lani zabio Realu u Madridu.

'Znam da se od napadača očekuju golovi, a mi i zabijamo. Od svih na terenu se očekuje da odrade svoj posao, od nas da zabijemo, ali nevažno je ime strijelca već samo prolaz u ligu prvaka', završava Fatos.