KAKVO POVJERENJE

Benitez: Torresa ne bih mijenjao ni za Rooneyja

20.03.2010 u 13:17

Bionic
Reading

Uoči velikog engleskog obračuna (nedjelja, 14:30) između Manchester Uniteda i Liverpoola, oglasio se i trener 'redsa' Rafa Benitez. Njegova izjava sasvim sigurno bit će veliki motiv njegovu napadaču Fernandu Torresu

'Fernanda Torresa ne bih mijenjao ni za koga, pa ni za Waynea Rooneyja. Fernando je izniman igrač, kao i Rooney. Nema dvojbe da je Rooney odličan nogometaš, ali Torres je naš i navijači ga obožavaju. Zato ga želimo zadržati što je duže moguće. On je nešto posebno i takvi igrači znaju odlučiti velike utakmice. Jako je važan našem klubu', pun komplimenata na račun španjolskog napadača bio je Rafael Benitez.

Liverpool u 31. kolu Premier lige čeka teško gostovanje na Old Traffordu protiv vodeće momčadi lige. Iako 'redsima' ove sezone ne ide baš kako su očekivali, trener smatra da su u stanju igrati protiv najvećih momčadi.

'Imamo odlične igrače, kao što su Torres i Steven Gerrard. Ako su spremni, a sada jesu, onda su u stanju odlučiti svaku utakmicu. Gerrard s veseljem igra protiv Manchester Uniteda. I Torres, naravno. Vrhunskim igračima ovakve su utakmice posebna čast. Zato sam siguran da ćemo uživati u ovoj predstavi', završio je Benitez.