TUŽBA ZBOG LAŽI

Becks od prostitutke traži 16 milijuna funti

27.09.2010 u 13:02

Bionic
Reading

David Beckham zauzet je čovjek. On stigne igrati za LA Galaxy, svađati se s navijačima, putovati sa suprugom Victorijom, gostovati na finalu SP do 17 godina za djevojke, sudjelovati u humanitarnim aktivnostima, ali i ulijetati u krevet drugim ženama. Sada je u javnost izašla nova afera; ona da je koristio usluge prostitutke Irme, no on je to oštro opovrgnuo i sada traži odštetu zbog neistina

Nije tajna da David Beckham nije vjeran muž. Njegova supruga Victoria oprostila mu je vanbračne izlete barem one za koje se saznalo. Sada se u njihovom životu pojavila nova djevojka – Irma Nići.

Prostitutka porijeklom iz BiH pohvalila se magazinu In Touch da je Beckham platio za seks utroje njoj i njezinoj kolegici pet tisuća funti u jednome njujorškom hotelu u kolovozu 2007. te da je inzistirao na odnosu bez zaštite.

Davida je to razljutilo te je to sve nazvao lažima i odlučio pravdu potražiti sudskim putem. No Irma je nastavila iznositi druge pojedinosti iz njihove navodne afere pa je čak pozvala Becksa da skine hlače na sudu, jer je zapamtila neke karakteristike donjeg dijela njegova tijela pa bi na taj način potvrdila da govori istinu.

Obitelj Beckham ogorčena je i na spomenuti magazin koji je nastavio davati prostor prostitutki, iako je David sve opovrgnuo.

Nastavak će uslijediti najvjerojatnije na sudu; Beckhamovi su odlučili od prostitutke i magazina tražiti čak 16 milijuna funti zbog laži, štete nanesene njihovom ugledu i pretrpljene boli.

Sada je na redu nova sapunica, u kojoj bi najviše mogao profitirati Wayne Rooney čija preljubnička afera tako pada u drugi plan.