JEDAN OD PAMETNIJIH

Beckhama nitko nije rastužio kao Hrvati

07.09.2009 u 18:02

Bionic
Reading

Vezni igrač engleske nogometne reprezentacije David Beckham priznao je u razgovoru s novinarima da mu je poraz od Hrvatske na Wembleyu 2007. godine jedan od najtežih trenutaka u karijeri

'Nitko od nas neće zaboraviti tu večer. Svi smo se osjećali užasno i bilo nam je teško. Sasvim sigurno, to mi je bio jedan od najtežih trenutaka u karijeri, no u srijedu nećemo tražiti osvetu. Nas zanima jedino plasman na SP', izjavio je Beckham.

Premda više nema osigurano mjesto u engleskoj reprezentaciji, David Beckham (34) je prepun pohvala za izbornika Fabia Capella.

Veznjak američkog prvoligaša LA Galaxyja smatra da je Capello preuzeo reprezentaciju u trenucima kada je bila na samom dnu, vrativši igračima samopouzdanje.

'Capello nas je vratio u život. Vratio nam je nestalo samopouzdanje i natjerao nas da vjerujemo. U momčad je donio pobjednički mentalitet', kazao je Beckham.

Bivši kapetan Gordog Albiona je naglasio da je Capello svojim kvalitetnim radom ne samo oživio momčad, već i probudio navijače koji sada vjeruju u tu momčadi.

'Cijela nacija stoji iza nas, sada svi vjeruju u ovu momčad', dodao je Beckham.

Premda engleski navijači već danima najavljuju osvetu za izbacivanje s EP-a 2008. godine, Beckham smatra da momčad mora ući u susret mirno i koncentrirano.

'Znam da svi žele osvetu, no ne smijemo srljati i činiti nepotrebne pogreške', smatra bivša zvijezda Manchester Uniteda i Real Madrida.