MAMIĆ GA NIJE VOLIO

Bebek sudi utakmicu Hajduk - Dinamo

07.09.2011 u 08:36

Bionic
Reading

U Hrvatskoj se s velikim zanimanje prati i tko će biti sudac nogometnog derbija Hajduka i Dinama. Sada je poznato da će pravdu dijeliti Riječanin Ivan Bebek

Nažalost, u MAXtv Prvoj ligi nije važno samo tko igra nego i tko sudi. Pogotovo ako je riječ o utakmici Hajduka i Dinama.

U subotu se dva naša najtrofejnija kluba susreću na Poljudu, a sudačku ulogu obnašat će Željko Bebek koji redovito dijeli pravdu na susretima u Europi. Ako je dobar za UEFA-u, valjda je dobar i za 'modre' i 'bile' čelnike.

Bebekovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Domagoj Vučkov (Rijeka), kontrolor je Ante Kulušić, a delegat Josip Brezni.

Riječanin je već četiri puta sudio hrvatski derbi (svibanj 2007. - Dinamo – Hajduk 3:0, Listopad 2007. – Hajduk – Dinamo 1:2, ožujak 2008. – Dinamo – Hajduk 1:0, veljača 2009. – Hajduk – Dinamo).

Posljednji su dobili Splićani, a iz Dinamova tabora su rigali vatru, posebice Zdravko Mamić i od tada Bebek nije sudio sudar hrvatskih najboljih klubova.

Zadnja utakmica koja je naljutila dinamovce