ZLATNE DJEVOJKE

BBC snima dokumentarac o sestrama Zaninović

06.05.2012 u 17:37

Bionic
Reading

Urednici slavnog BBC-ja zainteresirali su se za životne priče sestara Zaninović, pa u Manchesteru, gdje traje Europsko prvenstvo, snimaju dokumentarac o hrvatskim blizankama

Sestre Lucija i Ana Zaninović svojim su velikim sportskim uspjesima zainteresirale mnoge ljubitelje sporta, a čini se i šefove BBC-ja. Ta slavna britanska TV postaja, naime, u Manchesteru snima dokumentarac o hrvatskim blizankama, izvrsnim tekvandoašicama, koje će na ljeto u Londonu pokušato osvojiti olimpijsko zlato.

Poznato je da da nikad dosad blizanke nisu nastupale na olimpijskom tae kwon do turniru, k tomu treba pridodati i da obje sestre imaju itekakvih šansi za medalju, pa je savršeno jasno zašto su sve zanimljivije svjetskim medijima.

Lucija je u Manchesteru čak i obranila europsko zlato osvojeno 2010. godine u St. Peterburgu, a Ana tek mora izaći na tatami i pokazati u kakavoj formi iščekuje Olimpijske igre.

'Nisam došla s ciljem da obranim zlato, bila sam neopterećena, željna nadigravanja. Najvažnije mi je da sam zdrava', kazala je nedugo nakon što se okitila europskim zlatom 24-godišnja Splićanka.

Podsjećamo, Ana i Lucija nedavno su dale intervjue i tportalu, pa svakako preporučujemo da pogledate taj video.