NEMA PRODAJE

Bayern umiruje navijače: Robben i Ribery ostaju!

12.04.2011 u 14:33

Bionic
Reading

Iako je u ovom trenutku Bayernu upitan nastup u Ligi prvaka slijedeće sezone, čelnici bavarskog kluba su se oglasili i umirili svoje navijače izjavom kako neće prodati svoje najbolje igrače – Robbena i Riberyja

Vodeće zvijezde Bayerna Francuz Franck Ribery i Nizozemac Arjen Robben ostat će u klubu i u slučaju da njemački nogometni velikan ne izbori plasman u Ligu prvaka, izjavio je za Bild predsjednik munchenskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.

'Garantiram našim navijačima da će Ribery i Robben ostati u klubu. Nećemo prodavati svoje najbolje igrače, već ćemo ovoga ljeta osnažiti momčad,' kazao je Rummenigge dodavši kako će listu pojačanja sastaviti nakon razgovora s Juppom Heynckesom koji će od iduće sezone voditi klub. Do konca ove sezone Bayern će voditi Nizozemac Andries Jonker nakon što je njegov sunarodnjak Louis van Gaal dobio otkaz, dok će Heynckes odraditi do kraja ugovor s Bayer Leverkusenom.

Pet kola prije kraja prvenstva Bayern se nalazi na četvrtom mjestu sa 52 boda. Treći je Hannover sa 53 boda, Bayer na drugom mjestu ima 61, a u vodstvu je Borussia iz Dortmunda sa 66 bodova. Prva dva mjesta na ljestvici vode u Ligu prvaka, dok će trećeplasirani igrati u kvalifikacijama.