dogovara se

Bayern kupuje trojicu igrača o kojima maštaju i ostali europski velikani

15.04.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Napadač iz Obale Bjelokosti, Nicolas Pepe, koji je trenutno drugi strijelac francuske Ligue 1, po svemu sudeći postat će novi igrač minhenskog Bayerna

Nicolas Pepe s 19 postignutih golova drugi je na listi strijelaca francuske prve lige, iza najefikasnijeg Mbappea (27 golova), ali ispred Cavanija (17), Neymara (13), igrača koji nose dres bogatog PSG-a.

A baš je Pepeov Lille u nedjelju s 5:1 pregazio najskuplju momčad lige, i jedan od tih pet golova zabio je upravo napadač iz Obale Bjelokosti.

  • +9
Bundesliga, FC Bayern - Borussia Dortmund Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Dobra stvar za njega je što su ga na toj utakmici, po tko zna koji put gledali i čelnici Bayerna, koji su navodno već odavno njegovo ime stavili na popis novih pojačanja. I za njega su pripremili 80 milijuna eura, koliko će ponuditi Lilleu. Osim što su gledali ovog napadača, još su jednom i vodili pregovore s njegovim menadžerom.

A da Bayern ide u veliku rekonstrukciju, potvrđuje i činjenica da je ovog ponedjeljka u München na liječički pregled stigao već Benjamin Pavard, francuski reprezentativac i branič Stuttgarta, koji je prije dolaska u njemačku ligu također nosio dres Lillea.

Treći igrač kojeg su danas spomenuli njemački mediji, a veže ga se uz Bayern je i napadač Red Bull Leipziga, Timo Werner. Njegov menadžer i predstavnik sadašnjeg mu kluba, potvrdili su da Werner sigurno napušta klub na kraju sezone.

Istina, nije još posve sigurno dolazi li u Bayern, ali bavarci ga gledaju već dugo te su i za njeg pripremili 40 milijuna eura. Jedini problem mogle bi biti ponude Liverpoola, Reala i PSG-a, koje bi mogle biti izdašnije.