ČUDNA SITUACIJA

Barišić otvorio dušu zbog Mamića i priznao...

Bionic
Reading

Zdravko Mamić više nema službenu funkciju u Dinamu, iako uz klub ostaje kao savjetnik, a o cijeloj situaciji progovorio je predsjednik hrvatskog prvaka Mirko Barišić

Oko Dinama nikada nije dosadno. Posljednjih mjeseci momčad je pala debelo u drugi plan zbog optužbi USKOK-a protiv braće Mamić. Zoran je i dalje trener, no Zdravko se formalno maknuo s mjesta izvršnog predsjednika.

U razgovoru za Sportske novosti Barišić je otkrio kako sa starijim Mamićem zbog istrage još ne smije komunicirati, a zatim se okrenuo opisivanju stanja u Maksimirskoj 127.

'U klubu se sve odvija normalno, makar u ovoj situaciji nikome nije ugodno. Čvrst smo i organiziran klub, a naša obveza je da se zadržimo na toj razini i tu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Ali, iskreno, teško je sve ovo izdržati jer nikada ne znate što će biti sutra', priznao je Barišić da to nije laka situacija.

Inače, prvi čovjek Dinama odbio je komentirati napise kako je Zdravko i otkazom na svoju funkciju svejedno zadržao istu moć u Dinamu kao 'savjetnik'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE