JEDINSTVENA PRILIKA

Barcelonina škola dolazi u Hrvatsku

24.05.2012 u 15:13

Bionic
Reading

FC Barcelona Camp Croatia 2012, vodeći nogometni kamp u organizaciji FCB ESCOLA, nogometne škole najuspješnijeg kluba u posljednjem destljeću, FC Barcelone, po drugu godinu za redom dolazi u Hrvatsku

Dječaci od 8 do 16 godina imaju ekskluzivnu priliku trenirati po jedinstvenoj metodologiji Barcelonine škole nogometa uz vodstvo vrhunskih stručnjaka koji su trenirali Xavija, Iniestu, Fabregasa i Messija.

FC Barcelona Camp Croatia 2012 održat će se u Zagrebu od 18. do 22. lipnja, na terenima 'NK Hrvatski dragovoljac' u Sigetu, zatim u Poreču od 25. do 29. lipnja, na terenima sportskog centra 'Zelena Laguna' te u Slavonskom Brodu od 2. do 6. srpnja, na terenima 'NK Livada Željezničar'.

FcB Escola, škola bazirana na Barceloninoj nogometnoj filozofiji, djeluje po jedinstvenoj metodologiji, u kojoj se uz tehniku, usavršavaju i elementi taktike, te polaznici prema dobnim skupinama, prolaze kroz serije progresivnih vježbi koje su prilagođene stupnju njihovog razvoja uz vodstvo vrhunskih stručnjaka iz La Masije, najpoznatije svjetske škole nogometa.

Barcin kamp u Zagrebu

FC BARCELONA CAMP CROATIA 2012 izuzetna je prilika da se osjeti pobjednički duh Barcelonine momčadi uz vodstvo vodećih Barceloninih trenera i stručnjaka.

Sve polaznike kampa, osim vrhunskih treninga očekuju i dva kompleta original opreme FC Barcelona (dresovi, sportske hlačice, štucne), te diploma o sudjelovanju u kampu. Svi polaznici kampa, također se nalaze u bazi podataka FC Barcelone, a najtalentiranijima smiješi mogućnost odlaska u Barcelonu na treninge s podmlatkom kluba u novoizgrađenoj La Masiji.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u kampu mogu se prijaviti putem slijedeće web stranice: http://www.fcbcamp-croatia.com/ i na telefon 01/2302 – 175. Kamp je pripremio i posebnu ponudu od 10 posto popusta za sve one koji se prijave i izvrše uplatu zaključno s 11. lipnja.