a već ima i zamjenu

Barcelona prodaje Luisa Suareza, a za tu odluku ima itekako valjanih razloga

03.05.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Barcelona bi ovoga ljeta mogla prodati 33-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza, za kojeg je zainteresirano više klubova u američkoj MLS ligi, a posebno Inter Miami, čiji je vlasnik David Beckham, objavili su španjolski mediji.

Luis Suarez je u šest sezona u Barci u 270 nastupa zabio 191 pogodak. No, pandemija koronavirusa uzrokovala je financijske probleme i moćnoj Barceloni, koja je značajno srezala plaće svojim igračima.

>> Iako ima 38 godina, Danijel Pranjić najveća je zvijezda lige u kojoj igra, a nama je priznao koju si grešku ne može oprostiti i zašto se nije vratio u Hrvatsku: To ti obilježi cijelu karijeru

Suarez ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine, s tim da može biti aktivirana opcija produženja ugovora za još godinu dana. Iako je urugvajski nogometaš i ove sezone bio efikasan, postigao je 14 golova, vodstvo Barce boji se mogućih ozljeda koje su kod igrača njegove dobi česta pojava, a muči ih i njegova velika plaća.

Još jedan razlog za njegovu prodaju je i mogući povratak Neymara, te dovođenje napadača Lautara Martineza (22), koji je ove sezone pružao odlične partije u dresu Intera.