smatraju da ih je izdao

Barcelona krenula s treninzima, ali stigli su novi problemi za Rakitića: Suigrači mu okrenuli leđa zbog jedne stvari koju mu ne mogu oprostiti

06.05.2020 u 18:53

Bionic
Reading

Suigrači navodno tjeraju Ivana Rakitića iz Barcelone, a sve je krenulo kada ih je razočarao nakon prošlogodišnjeg poraza od Liverpoola u Ligi prvaka kada je s obitelji išao na sajam u Sevillu i od tamo objavljivao slike na društvenim mrežama

Igrači Barcelone su se vratili na trening na kojem nisu bili više od 50 dana, točnije od 13. ožujka od kada su ostali u svojim domovima zbog pandemije koronavirusa. Naravno da su tijekom karantene imali individualne treninge i radili na tome da ostanu u formi, ali jasno je da su svi jedva dočekali povratak u trening kamp. Danas im je to odobreno i stigli su na testiranje.

Među prvima je oko 8:30 stigao Ivan Rakitić, a uz njega su u istom terminu naručeni i Sergi Roberto, Lenglet i Ter Stegen za kojeg je naš reprezentativac nedavno izjavio da mu je jedan od boljih prijatelja u klubu. U idućem krugu testiranje su obavili De Jong, Arthur, Semedo, Braithwaite, Leo Messi i Luis Suarez koji su stigli u 9:40, a nakon njih je došao i ostatak ekipe.

Većina je nosila zaštitne maske i rukavice, a nakon testiranja su raspoređeni u grupe za treninge koji će se, prema pisanju španjolskih medija, odvijati u kontroliranim uvjetima. Izgleda da se stvari polako vraćaju na mjesto. Daleko da su to uvjeti u kojima je gušt trenirati, ali barem se polako vraćaju treninzi.

Osim zbog svoje točnosti pri dolasku na vrijeme na testiranje i trening, Ivan Rakitić se našao u centru pažnje španjolskih medija. Katalonski Sport se ponovno raspisao o odlasku našeg reprezentativca iz kluba, ali ovoga puta je otkriveno kako ga na to tjeraju suigrači.

Prema pisanju ovog lista dio suigrača Rakitiću zamjera to što je nakon ispadanja iz Lige prvaka od Liverpoola prošle sezone s obitelji otišao na tradicionalni sajam koji se održava u Sevilli. Sve je popraćeno i fotografijama na društvenim mrežama što je razljutilo njegove suigrače koji su njegov čin doživjeli kao izdaju.

'Nikome se to nije svidjelo. U tom trenu je najmanje prikladno bilo da netko od nas šeta ulicama Seville', rekao je navodno jedan od igrača novinarima Sporta, a oni su naravno sakrili njegov identitet.

Rakitić se zbog svojeg poteza već nekoliko puta ispričao suigračima i pokušao svoj čin opravdati time da mu je obitelj na prvome mjestu, ali izgleda da mu dio suigrača nije oprostio i od tada mu više ne vjeruju. Ovo je još jedan pokazatelj da će hrvatski reprezentativac vjerojatno na ljeto napustiti klub.