Loše vijesti za hrvata

Barcelona još jednom pokazala koliko ne vjeruje Ivanu Rakitiću: Katalonci dovode novog veznjaka već ove zime

01.12.2019 u 21:19

Bionic
Reading

Barcelona želi dovesti 24-godišnjeg njemačkog reprezentativca iz Borussije Dortmund Juliana Weigla koji bi ih mogao koštati oko 25 milijuna eura

Ivan Rakitić i Arturo Vidal već su odavno 'bivši' u Barceloni. Ostaje zapravo samo da i službeno odu iz kluba. Koliko im se malo vjeruje pokazuje i činjenica da se s Barcom svako toliko povezuju novi veznjaci.

Tako se na radaru katalonskog diva našao Julian Weigl iz Borussije Dortmund. 24-godišnji njemački reprezentativac bio je već povezivan s Barcelonom, ali je na ljeto 2015. godine ipak završio u Borussiji u koju je stigao iz 1860 Municha za dva i pol milijuna eura.

Ove sezone je potpisao novi ugovor koji ga uz Dortmund veže do 2021. godine, ali sada vrijedi 10 puta više. U novoj kampanji je odigrao 16 utakmica bez zabijenog gola i asistencije, a Borussia ga je spremna pustiti za 25 milijuna eura.

Barcelona bi ga voljela dovesti već ove zime, a na radaru su im i Bruno Fernandes iz Sportinga i Atleticov Saul Niguez. Jasan je to znak Rakitiću da što prije napusti Barcelonu i ode negdje gdje će ga znati cijeniti.