INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Barcelona dominirala i promašivala, a evo kako je Milan u sudačkoj nadoknadi kaznio španjolskog prvaka

05.08.2018 u 08:48

Bionic
Reading

International Champions Cup donio je sa subote na nedjelju okršaj trofejnih europskih momčadi Milana i Barcelone, a u San Joseu pred više od 50 tisuća gledatelja slavio je talijanski prvoligaš 1:0

U novom velikom sudaru Hrvati su bili bez značajnijih uloga. U dresu Milana Nikola Kalinić je ostao na klupi, Ivan Strinić je i dalje na odmoru, a Alen Halilović je zaigrao od 63. minute, ali bez pravog učinka. U redovima Barcelone nije bilo ni Ivana Rakitića.

Bila je to otvorena utakmica s dosta prilika na obje strane, ali katalonski klub bio je neusporedivo bolji, imao je 12 udaraca više (20-8), posjed lopte debelo na svojoj strani (69-31), nadmoć u kornerima (9-2)... No 'rossoneri' su na vratima imali raspoloženog Donnarummu, a znala ih je i sreća pomaziti kao u 42. minuti kada je Malcomov pokušaj zaustavila vratnica.

Kazna za neiskorištene prilike stigla je u trećoj minuti sudačke nadoknade kada su gledatelji na stadionu već bili uvjereni da će se izvoditi jedanaesterci. Kessie je primio loptu u kaznenom prostoru, napravio veći dio posla te asistirao Andre Silvi koji je zabio za za 1:0.

Kao i na utakmici Real – Juventus tako je i na ovoj bilo prekida zbog upada navijača na teren.

  • +5
International Champions Cup, Milan - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia