bez prljavih trikova?

Barcelona demantirala kontakt s Rabiotom, ali priznala da pregovara s PSG-om

30.12.2018 u 17:56

Bionic
Reading

Nogometni klub Barcelona u nedjelju je odbacio je špekulacije francuskih medija o kršenju bilo kakvih pravila u kontaktima s igračima Paris Saint Germaina, potvrđujući da je s francuskim prvakom bio u kontaktu vezano za prijelaz njihova veznog igrača Adriena Rabiota u redove španjolskog prvaka.

'Jedini kontakt imali smo u kolovozu i prije tjedan dana. U oba slučaja kontakt je ostvaren preko sportskog vodstva PSG-a, kojem smo iskazali interes za Adriena Rabiota', stoji u priopćenju koje je Barcelona objavila na svom službenom internetskom portalu.

U istom priopćenju Barcelona navodi kako je uvijek bila transparentna u kontaktima s PSG-om i bilo kojim drugim klubom te odbacuje postojanje bilo kakvog dogovora s Adrienom Rabiotom, koji još uvijek ima važeći ugovor s PSG-om.

Rabiot je igrač pariškog kluba do ljeta 2019. godine, a ako ga sada ne prodaju, otići će bez odštete. U Španjolskoj tvrde kako je Adrien već pristao potpisati za Barcu, ali njegova mama koja se uključila u pregovore traži veću plaću za sina...