(NE)DOGODILO SE!

Bandić: Zagreb će do jeseni dobiti novi stadion

19.04.2010 u 22:07

Bionic
Reading

Iako je krajem prošlog tisućljeća krenula izgradnja senzacionalnog stadiona za potrebe NK Croatije i hrvatske nogometne reprezentacije, osim nove sjeverne tribine, koja se već počela urušavati te dijela 'zapada gore', sve je ostalo na pustim obećanjima

I dok se Fredi Kramer, povjesničar Dinama, silom trudi uvjeriti da će Dinamo proslaviti 100. rođendan, nepoznati autor otkrio je još senzacionalnije dokaze koji potvrđuju da je maksimirskom klubu ne 100 već 2.000 godina.

No do tog podatka ne bi došao da se nije urušio dio sjeverne tribine, iste one koja je trebala u najmu donositi velik novac za daljnja investrianja i u stadion i u klub.

'Ovo je nedopustivo, kaj ne? Radnici će raditi dan i noć dok se ovo ne sanira. Zagreb će dobiti novi stadion do jeseni! Neće repka i Dinamo igrati tamo negdje u provinciji!' rekao je sveprisutni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a prenosi nepoznati autor čiji se dokumenti mogu pročitati ovdje, a sasvim sigurno će i doprinijeti stvaranju nove Dinamove povijesti.