SVIJET JE MIRAN

Balotelli umiruje: Smak dolazi kad Liverpool osvoji naslov

21.12.2012 u 23:11

Bionic
Reading

Jedan od najdjetinjastijih nogometaša svijeta, sjajni Cityjev napadač Mario Balotelli, putem twittera poslao je duhovitu poruku velikanu s Anfield roada koji čeka naslov engleskog prvaka više od 20 godina

Svijet se tijekom prvog dana zime zabavljao proročanstvom civilizacije Maja koja je nagovještavala da bi baš tada mogao uslijediti smak svijeta. Svoj doprinos dao je i Balotelli.

Liverpool je posljednji od svojih 18 naslova prvaka osvojio već pomalo davne 1990. godine i Balotelli se dosmislio kako će utrljati sol na ranu još uvijek najtrofejnijem engleskom klubu ako se (što je logično) uračunaju i europske titule.

'Smak svijeta odgođen je dok Liverpool ne osvoji Premiership. Izgleda da smo prilično sigurni', piše Balotelli čiji je Manchester City ovoga ljeta osvojio prvi naslov prvaka nakon 44 godine.

Iako Brendan Rodgers vidljivo reformira igru Liverpoola i znatno ubrzava protok lopte, u Engleskoj se ne može baš preko noći stvoriti šampionska momčad i prilično je izvjesno da će prema Talijanovu teoremu svijet biti siguran još barem dvije, tri godine. A što poslije? Ostaje vidjeti.

Podsjećanje na posljednji Liverpoolov naslov, 1990. godine