VOLAN NA 'KRIVOJ' STRANI

Balotelli se zanio i razbio skupi R8

21.09.2010 u 13:14

Bionic
Reading

Talijanski nogometaš Mario Balotelli kontroverzan je, pa nakon što ga je nekidan cura ostavila usred TV emisije, sad je i razbio skupi R8. Je li u pitanju nesnalaženje u vožnji po suprotnoj strani od uobičajene europske ili nešto drugo, zasad nije objavljeno

Prije nekoliko dana, Englezi su objavili Marija Balotellija u društvu nepoznate ljepotice i ne bi to bila nikakva fama da mlada dama nije prespavala u njegovoj kući, a 'zakonita' mu djevojka Melissa Castagnoli o tome nije ništa znala. Kako to već biva na Otoku, pripremljen je show na TV-u, Melissa mu je dala 'šimecki' pred milijunima gledatelja, i to telefonski, a mladi Talijan samo se smješkao.

Na njegovu žalost, tu nije kraj problemima. Tek dan, dva kasnije razbio je svoj skupocjeni Audi R8 talijanskih registracija i ako ga želi popraviti, morat će to učiniti u domovini. Je li problem bio u neprilagođenoj vožnji po 'krivoj' strani ceste ili nešto drugo, zasad se ne zna, no činjenica jest da Balotelliju baš i ne ide u zadnje vrijeme.