POMAMA ZA RUKOMETAŠIMA

Balića i društvo na treningu u Brodu bodrilo 1.000 navijača

01.11.2011 u 15:39

Bionic
Reading

Tisuću posjetitelja došlo je pogledati prvi otvoreni trening hrvatske rukometne reprezentacije u dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu u sklopu priprema za nastup na turniru Četiri nacije koji će se od 3. do 6. studenoga održati u Srbiji

Iako su se već naviknuli na veliko zanimanje u svim mjestima širom Hrvatske, jer su kao naša najtrofejnija repka uistinu izrasli u pravi nacionalni brend, ovakvo zanimanje ipak je iznenadilo i same reprezentativce. Publika je burnim pljeskom nagrađivala svaki dobar potez i pogodak, a po završetku treninga stotinjak mladih u redu je strpljivo čekalo autograme i fotografiranje s Balićem i društvom.

'Oduševljeni smo. Mislim da bismo morali češće organizirati ovakve akcije u gradovima poput Slavonskog Broda koji nemaju rukometne prvoligaše, a očito gaje veliku ljubav prema tom sportu. Mislim da je to najbolji način za daljnju popularizaciju rukometa u tim krajevima', rekao je Ivano Balić.

S njegovim se mišljenjem složio i vratar Venio Losert, inače Brođanin, uputivši pritom nekoliko komplimenata na račun novoizgrađene dvorane na Vijušu koju dosad još nije vidio i koja, kaže, sportašima pruža sve potrebne uvjete za prave pripreme. Izabranici Slavka Goluže u Slavonskom su Brodu smješteni u hotelu Central u kojemu će ostati do četvrtka, kada putuju u Niš na prvu utakmicu sa Češkom.