DVOSMJERNI PROBLEM

Balić: Trebamo biti zadovoljni bodom

19.01.2011 u 20:09

Bionic
Reading

Nakon rijetko uzbudljivog dvoboja u kojemu su Hrvatska i Srbija uzele po jedan bod, hrvatske rukometaše čeka ogled za prvo mjesto protiv vodeće Danske

Konačan rezultat rukometne drame bio je 24:24, a epilog pravednim smatraju i izbornik Goluža i najbolji igrač Balić.

'Kad se utakmica realno sagleda, remi je obostrano zaslužen rezultat. Stigli smo dva gola zaostatka, ali smo istu situaciju na našoj strani olako prokockali. Forsirali smo šutove i tu su oni vidjeli svoju šansu, a i u fazi obrane nismo imali potrebnu gustoću. Općenito smo previše griješili za pobjedu protiv momčadi ovakvog renomea, ali sutra idemo na pobjedu protiv Danske kojom bismo se probili na čelo ljestvice', kaže Slavko Goluža.

Ivano Balić je odigrao maestralno. Iako je promašio šut za pobjedu, hrvatski dirigent je zaslužio sjajnu ocjenu zbog golova u ključnim trenucima i serijom 'plemenitih' dodavanja.

'Srbi su igrali agresivnu obranu 6:0 s puno čupanja i svačega, a mi smo imali problema i u napadu i u obrani. Na kraju treba biti zadovoljan remijem jer nismo igrali kako smo se dogovorili', realan je Balić i okreće se sutrašnjem dvoboju:

'Bit će teško protiv Danaca, rotiraju velik broj igrača i stalno su svježi. Nabijaju jak tempo i stalno guraju kontre i polukontre. Moramo se dobro odmoriti i odgovoriti im.'

Dvoboj s Dancima, kojim će se zatvoriti natjecanja u skupini C, na rasporedu je u četvrtak u 20.15 sati. Na tportalu možete pratiti događaje uživo.