RUKOMETAŠI ZA TPORTAL

Balić: Malo nas je i moramo se držati skupa!

13.08.2012 u 17:49

Bionic
Reading

Nakon nikada uspješnijih Olimpijskih igara u Hrvatsku se vratio i posljednji kontingent sportaša. Dočekali su ih mediji, uzvanici i, najvažnije od svega, navijači koji su jednakim žarom pozdravili i zlatne i srebrne i brončane te ostatak hrvatskog sportskog ponosa

Umorni od Igara i slavlja, s dozom tuge zbog poraza u polufinalu, vratili su se i hrvatski rukometaši. Ivano Balić izbjegao je zacrtanu proceduru, ali stao je pred mikrofone i podijelio svoja razmišljanja nakon londonske avanture i uspjeha.

Nekad najbolji igrač svijeta komentirao je zajedništvo koje je krasilo Hrvate u Londonu kazavši pritom kako 'nas je malo i moramo se međusobno bodriti'. Jasno, rekao je pokoju riječ i o (ne)zadovoljstvu broncom te se posebno osvrnuo na trenutke nakon polufinalnog poraza od Francuske.

Zlatko Horvat bio je jedan od traženijih brončanih rukometaša u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. Tražili su ga navijači za zajedničko fotografiranje, a tražili su ga i novinari. S vaterpolskom kapicom na glavi i ogrnut u hrvatsku zastavu koju mu je poklonio jedan navijač Horvat ili bolje popularni Zlajo kratko nam je kazao:

'Već drugo veliko natjecanje u nizu osvojio sam brončanu medalju i nadam se da će sljedeći put biti bolje. Francuzi su bili bolji i zaslužili su zlato', rekao je Horvat dodavši kako će za koji dan svoje prepoznatljive brkove - obrijati.

Na pitanje u koliko bi utakmica slavili protiv Francuza da na nekom velikom natjecanju igraju pet puta, u svom je stilu odgovorio:

'Bilo bi 2,5 naprema 2,5.'

Pred kameru tportala stao je i Manuel Štrlek, a što je mladi krilni rukometaš imao za reći pogledajte u našem videu.