PREMIERA U K'LAUTERNU

Balakov: Nije baš sve toliko loše koliko se čini

24.03.2012 u 19:17

Bionic
Reading

Balakov je u subotu prvi put vodio Kaiserslautern, posljednjeplasiranu momčad Bundeslige. U prvom kontaktu s klubom Balakov je upisao poraz. Kod Freiburga je izgubio 2:0, a oba pogotka je njegova momčad primila u uvodnih 15 minuta utakmice

Još početkom tjedna je bugarski trener Krasimir Balakov, nekada sjajni nogometaš, svaki dan dolazio na Poljud i pričao o splitskim problemima. Ovog vikenda je promijenio klub, grad i državu, ali problemi su ostali.

Balakov je u subotu prvi put vodio Kaiserslautern, posljednjeplasiranu momčad Bundeslige. U prvom kontaktu s klubom Balakov je upisao poraz. Kod Freiburga je izgubio 2:0, a oba pogotka je njegova momčad primila u uvodnih 15 minuta utakmice.

'Napravili smo dvije pogreške na početku i zbilja je šteta što smo ih tako skupo platili, da primimo pogotke. No, nije baš sve toliko loše koliko se čini. Vidio sam da momčad ima karakter. Do kraja smo se borili, nije bilo niti pomisli na predaju. Na tome moramo graditi uspjehe u idućim kolima', rekao je Balakov.

Inače, Kaiserslauterna do prvoligaškog spasa u ovom trenutku dijeli čak - sedam bodova.