S BINE NA LED

Bakersfield Condorsi žele - Justina Biebera!

13.09.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Vrlo vjerojatno sve je stvar dobre promocije Bakersfield Condorsa, no činjenica je da je Justin Bieber već iskazivao želju da se okuša u profi hokeju. Barem i samo na treningu Toronto Maple Leafsa

Dres s brojem šest već je rezerviran za globalnu teen pop zvijezdu, samo se još čeka da se 18-godišnji mladić odluči na veliki korak. Bakersfield Condorsi, nekadašnji klub aktualnog trenera Medveščaka i još nekolicine igrača koji su igrali u dresu 'medvjeda', imaju ozbiljnu namjeru u svoje redove dovesti nikog drugog do - Justina Biebera!

Naime, aktualni trener i direktor sportskih operacija Condorsa, Matt O'Dette, na svom se Twitter profilu (@BigOdie2) raspisao o tome kako bi mladi Bieber mogao zaigrati u napadu s dvojicom njegovih ponajboljih igrača - Robbyjem Deeom i Peterom Boydom.

'S njima trojicom u liniji bili bi smo momčad koju je jako teško pobijediti', napisao je O'Dette dodajući kako se već uvjerio u Bieberov talent tijekom njegovog nedavnog treniranja s NHL momčadi Toronto Maple Leafs.

'Gledao sam ga na Youtubeu dok je trenirao s Leafsima. Vidi se kanadski talent za hokej, a kao igrač koji ima desnu palicu fantastično bi se uklopio s Deeom i Boydom.'

Mnogi hokejaši se na društvenim mrežama vrlo negativno izražavaju prema ideji da Justin Bieber krene u profi vode hokeja na ledu. Tomislav Zanoški jedan je od njih pa je u razgovoru sa svojim fejs-prijateljima kazao i kako se mnogi dečki ubijaju od treninga ne bi li dobili priliku zaigrati, a onda dođe nekakva zvijezda i uzme im mjesto u momčadi. 'To je ponižavanje sporta', napisao je Zanoški.


Jasno, malo je pretenciozno za očekivati da će Justin Bieber zaista i zaigrati u ECHL-u za Condorse, no ako cijelu priču shvatimo kao promotivnu foru, onda je klub nesumnjivo već sad dobro prošao. Bieberova popularnost, pogotovo kod teen generacije, mogla bi itekako utjecati i na popularnost Condorsa.

Ako pak Bieber zaista pođe stopama slavnih i uspješnih koji su se već, makar privremeno, okušali u nekom profi sportu, kod nas je recimo najpoznatiji primjer Gorana Ivaniševića, tad bi Bakersfield, osim po tragediji Jamesa Deana koji je poginuo u svom Porscheu 550 Spyder nedaleko od tog grada od 300-tinjak tisuća stanovnika, mogao postati poznat i kao novi dom mlade kanadske pop i R&B zvijezde. A onda će dresovi i ostali promo materijali Condorsa doslovce planuti u sekundi.

Justin Bieber na treningu Toronto Maple LEafsa