udario na našeg kapetana

Bahati Giorgio Chiellini izvrijeđao Luku Modrića; svi se pitaju što mu je to trebalo?

03.12.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Leo Messi u ponedjeljak je navečer ušao u povijest osvojivši šestu Zlatku loptu. Sad ima jednu više od najvećeg konkurenta Cristiana Ronalda, a to je jako razljutilo Portugalčevog suigrača iz Juventusa. Giorgio Chiellini osjetio se pozvanim da nešto komentira, a u nedostatku argumenata bez razloga je napao kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića

Svatko se češe tamo gdje ga svrbi, a čini se kako je legendarnog talijanskog braniča Giorgija Chiellinija (35) strašno pogodila činjenica kako je njegov suigrač iz Juventusa - Cristiano Ronaldo - više nije najbolji na svijetu. Barem što se osvojenih Zlatnih lopti tiče.

France Football je u ponedjeljak navečer dodijelio još jednu Zlatnu loptu, a za najboljeg igrača 2019. godine izabran je Leo Messi. Argentinac je sada usamljen na prvom mjestu i ima rekordnih šest osvojenih Zlatnih lopti. Do sada je dijelio prvo mjesto s Cristianom Ronaldom koji ima pet ovih nagrada, ali sada Portugalac gleda u leđa svom najvećem konkurentu. I to je razljutilo Chiellinija koji se nakon proglašenja pobjednika odlučio oglasiti.

Na žalost, kapetan Juventusa se nije ponio nimalo kapetanski, dapače. Bahato je napao i izvrijeđao kapetana hrvatske reprezentacije, zvijezdu Real Madrida i prošlogodišnjeg osvajača Zlatne lopte Luku Modrića.

'Ronaldo je zaista pokraden za Zlatnu loptu prošle godine kada se Real Madrid pobrinuo da je on ne osvoji i to je bilo jako čudno', kazao je Chiellini i nastavio:

'Uz sve poštovanje prema Luki Modriću koji je odigrao najbolju sezonu u karijeri, ali on nije zaslužio Zlatnu loptu! To je bio znak iz Reala jer su željeli zaustaviti Ronalda da osvaja ove nagrade.'

  • +35
Zagreb: Sportska elita okupila se na predstavljanju knjige Luke Modrića Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

I nije tu Chiellini stao, imao je još koju nadodati...

'Cristiano je osvojio Ligu prvaka, po toj logici je Van Dijk trebao osvojiti ove godine. Možda su prošle godine mogli osvojiti Griezmann, Pogba ili Mbappe zbog sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu, ali nagrada Modriću nije imala nikakvog smisla', 'poentirao' je vrsni analitičar Chiellini.

Što na kraju reći? Svi se pitaju što mu je to trebalo? Realno, sam Chiellini je rekao sve, a najviše o samome sebi. I to s godinu dana zakašnjenja. Jadno, da jadnije ne može biti...