STANOJEVIĆU 'NOGA'

Avram Grant krajem tjedna preuzima Partizan

12.01.2012 u 14:56

Bionic
Reading

Prema informacijama iz srpskih medija, izraelski trener Avram Grant bi u petak trebao preuzeti prvoplasiranu momčad srpske nogometne lige, Partizan

Uprava Partizana trebala bi na sjednici koja je zakazana za petak razriješiti dužnosti Aleksandra Stanojevića, te na njegovo mjesto trenera prve momčadi postaviti nekadašnjeg menadžera Chelseaja, West Hama i Portsmoutha, izraelskog stratega Avrama Granta.

Stanojević će biti smjenjen zbog svađe s klupskim predsjednikom Draganom Đurićem, a iz istog razloga je nedavno dužnosti razriješen i izvršni direktor kluba Mladen Krstajić.

Sa Stanojevićem na čelu Partizan je prošle sezone osvojio dvostruku krunu, te igrao u Ligi prvaka prvi put od 2003. godine, a momčad novom treneru ostavlja na čelu ljestvice s 10 bodova više od Crvene Zvezde koju vodi hrvatski trener Robert Prosinečki.

Stanojević, koji je još uvijek službeno trener Partizana, uoči odlaska na odmor poručio je da će odmah po povratku podnijeti ostavku, da bi kasnije promijenio retoriku i izrazio želju za ostankom na klupi do kraja sezone. Ipak, uprava je odlučila drugačije, pa će mu dodijeliti otkaz dok je na odmoru izvan Beograda.