LOM NOGE WOLFA

Austrijanci u šoku nakon Srbije: Daleko najružniji incident dosad na nogometnom Euru

18.06.2019 u 10:23

Bionic
Reading

Austrijska juniorska nogometna reprezentacija možda je pobijedila s 2:0 Srbiju na otvaranju U-21 Eura u ponedjeljak, ali sve je zasjenio lom noge Hannesa Wolfa nakon starta Vukašina Jovanovića…

Predvođena novom zvijezdom Real Madrida, Lukom Jovićem Srbija je došla na Euro u Italiju i San Marino optimistična u svoje izglede, no brzo je spuštena na zemlju.

Izgubili su Đorovićevi izabranici s 2:0 u svom prvom susretu od Austrije, no u ovom dvoboju Austrijanci su bili ti koji su tužniji napustili travnjak, zbog incidenta u 75. minuti.

Tada je Vukašin Jovanović neopreznim startom slomio nogu Hannesu Wolfu, talentiranom napadaču koji je ranije zabio gol, ali sada je za njega prvenstvo završio, kao i dobar dio sezone koja dolazi. Srpski reprezentativac dobio je crveni karton, pao je i gol iz slobodnjaka, no mala je to utjeha za Austriju.

'Ovo je užasno za nas. Hannes nam je bio jako važan igrač. Zabio je dva gola u zadnje tri utakmice i možete samo misliti koliko nas je ovo unazadilo,' izjavio je razočarani izbornik Werner Gregoritsch, a tužan je i suigrač Sascha Horvath:

'Ovo je zbilja ružno, prije svega za njega kao čovjeka koji je uvijek bio čvrsto na zemlji i super je dečko.'

Wolf koji je nastupao za Red Bull Salzburg trebao je sljedeće sezone preći u sestrinski njemački klub iz Leipziga, ali sada ostaje pitanje kako će se dalje razvijati njegova karijera…