UOČI UZVRATA

Austrijanci pritisak prebacili na 'modre'

03.08.2009 u 17:25

Bionic
Reading

Nogometaši Red Bull Salzburga stigli su u Zagreb taman nekoliko minuta prije pravog ljetnog pljuska, koji će im sasvim sigurno olakšati život u Zagrebu. Nažalost, za mirniji uzvrat gostiju pobrinuo se i Mario Mandžukić, koji će zbog dva žuta kartona propustiti sutrašnji dvoboj

Iako je još oko 15 sati termometar pokazivao 34 Celzijeva stupnja, boravak nogometaša Red Bulla iz Salzburga u Zagrebu ipak neće proći po paklenim vrućinama. Naime, zbog jakog pljuska temperatura je pala i sigurno će Austrijancima boravak u Zagrebu biti podnošljiviji. Na žalost Dinama, ali i svih hrvatskih navijača, ovaj dolazak Austrijanaca mogao je proteći u sasvim turističkom ozračju, no češki sudac i Mario Mandžukić pobrinuli su se da Austrijanci ostanu 'na životu'. Remi iz prve utakmice, iako daje malu prednost Jurčićevoj momčadi, ne dopušta opuštanje. Iako Austrijanci, to jest nogometaši iz njihove momčadi, sugeriraju drukčije.  

'Dinamo je objektivno jača momčad od naše. Mi još uvijek nismo potpuno spremni, a samim time smo i daleko od idealne uigranosti. Ipak, nećemo se predati dok imamo izgleda. Dinamo je u prednosti, što govori i rezultat iz prve utakmice, ali dok se igra, izgledi postoje', rekao je Srbin Saša Ilić, jedan od rijetkih koji je progovorio u zagrebačkoj zračnoj luci.