Super Mario

[FOTO] Atalanta pregazila Bresciju i nastavila igrati najljepši nogomet u Europi i to na pogon Hrvata; Mario Pašalić zabio hat-trick

14.07.2020 u 23:41

Bionic
Reading

Atalanta je pregazila Bresciju sa 6:2, a hat-trick na toj utakmici zabio je Mario Pašalić

Nogometaši Atalante slavili su 33. kolu talijanske Serie A kod kuće protiv Brescije sa 6:2, a tri je gola zabio hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Pašalić je postigao prvi gol na utakmici već u 2. minuti, a u 56. minuti je zabio i po drugi puta na dodavanje Malinovskog. Samo dvije minute kasnije Pašalić dolazi do 'hat-tricka' i ukupno devet golova za momčad iz Bergama ove sezone.

Za Atalantu su još zabijali de Roon (25), Malinovski (28) i Zapata (30), dok nije nastupio najbolji strijelac Luis Muriel, koji je pao u svom bazenu i ozlijedio glavu. Golove za Bresciu polučili su Toregrossa (8) i Špalek (83).

Utakmicu je kod Atalante započeo još jedan Hrvat, Boško Šutalo, a i on i Pašalić su odigrali cijeli susret za hit-momčad talijanskog prvenstva.

Atalanta se ovom pobjedom probila na drugo mjesto sa 70 bodova, pet manje od lidera Juventusa, te dva više od Intera i Lazija, dok je Brescia pretposljednja, 19., devet bodova udaljena od spasa.

  • +10
Atalanta - Brescia Izvor: EPA / Autor: PAOLO MAGNI