EKSPRESAN ODGOVOR

Arsenal odbio Barcinu ponudu za Fabregasa

02.06.2010 u 16:48

Bionic
Reading

Barcelona je poslala službenu ponudu za kapetana Arsenala Cesca Fabregasa, ali za manje od jednog dana iz londonskog prvoligaša stigla je odbijenica prema katalonskom klubu

Engleski mediji su pisali da je prva ponuda za španjolskog reprezentativca iznosila oko 29 milijuna funti, ali to očito nije zadovoljilo čelnike s Emiratesa koji su se javnosti obratili priopćenjem u kojem ponavljaju da nemaju namjeru prodati svojeg veznjaka.

'Arsenalov kapetan Cesc Fabregas je pod ugovorom s klubom do ljeta 2015. On je iznimno vrijedan član naše momčadi i dio naših budućih planova. Jučer navečer smo dobili službenu ponudu od Barcelone za Cesca i odmah smo im odlučno odgovorili da nemamo namjeru prodavati svog kapetana. Ne želimo ulaziti ni u kakve diskusije. Iz Barcelone su već izjavili da će respektirati našu odluku i držimo ih za riječ', stoji u odgovoru Arsenala.

Strani novinari nagađaju da će Katalonci povećati iznos i da ipak neće lako odustati od igrača koji je šest godina proveo u njihovoj Omladinskoj školi, nakon čega su ga prelako odbacili, a on se zaputio u Arsenal, u kojem je od 2003.