RAZLAZ S RADULOVIĆEM

Anzulović preuzeo klupu Cibone

30.12.2010 u 19:19

Bionic
Reading

Nakon teških mjeseci i turbulentnog razdoblja u vodstvu kluba u Ciboni su se odlučili za smjenu trenera. Umjesto Zdravka Radulovića, s kojim je raskinut ugovor, 'vukove' će ponovno voditi Dražen Anzulović s kojim je potpisan ugovor na 2.5 godine

Nakon omjera 0-10 u Euroligi i obitavanja pri dnu regionalne ljestvice Cibonino vodstvo se odlučilo na rez u stručnom dijelu. Zahvalili su se Zdravku Raduloviću, koji je momčad preuzeo u najdelikatnijem trenutku, i angažirali Dražena Anzulovića.

Iza 'Zule', koji je i kao igrač nastupao za Cibonu je već jedan dugački mandat na klupi Cibone kada je od 2003. do 2007. osvojio tri hrvatska prvenstva a u međuvremenu je trenirao Ural Graetse, Charleroi, Donetsk i Lietuvos Rytas.

Predsjednik Lovrić i sportski direktor Mihovil Nakić zahvalili su bivšem treneru Raduloviću na hrabrosti i radu u nemogućim uvjetima, ali su istaknuli i kako bez rezultata treneri ne mogu živjeti.

'Nakon niza poraza morali smo reagirati, vjerujemo da ćemo pod vodstvom Anzulovića krenuti uzlaznom putanjom,' nadopunio se Ivica Lovrić koji je otkrio i kako je ugovor s novim trenerom potpisan na 2.5 godine.