MOŽE LI ODOLJETI ZOVU?

Anži nudi Sneijderu 10 milijuna eura po sezoni

08.02.2012 u 10:33

Bionic
Reading

Zimski prijelazni rok još uvijek traje za ruske nogometne klubove, tijekom cijele veljače, a nova je 'bomba' stigla u režiji Anži Mahačkale, trenutačno sedme momčadi ruske Premier lige

Bogati klub silno se pojačao prošlog ljeta, no ne namjerava stati na tome. Opet je stupio u kontakt s milanskim Interom. Podsjetimo, tijekom ljeta su senzacionalno potpisali iz tog kluba Kamerunca Samuel Eto'a, a sada žele dovesti još jednog majstora sa San Sira, 27-godišnjeg nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera. I za njega nude 10 milijuna eura po sezoni.

'Nisam od ljudi koji odmah zatvaraju neka vrata. Svaka je opcija moguća. Inače, zadovoljan sam u Interu, ali....', rekao je Sneijder o mogućnosti odlaska u Rusiju.

Inače, Sneijder je ove sezone često bio ozlijeđen, ali je i igrao dosta slabije nego inače u Interu, za što je zaslužan donekle nedefinirani status kod novog trenera Claudija Ranierija. Pregovori dva kluba traju, ali je prilično upitno hoće li se i realizirati transfer. Ranije je Manchester United opasno zagrizao za Sneijdera, ali nije uspio isposlovati njegov dolazak na Old Trafford.

Od 2009. Sneijder je član i ponajbolji igrač Intera. Ranije je igrao za madridski Real.