TAKO SE PRIČA

Ante Rukavina odlazi u Deportivo?

16.12.2010 u 20:05

Bionic
Reading

Ante Rukavina čiji su golovi odveli Dinamo u Europsku ligu mogao bi nakon pola sezone provedene u Maksimiru napustiti 'modru' svlačionicu i preseliti se u Španjolsku, točnije u Deportivo iz La Corune

Moglo bi se dogoditi da Ante Rukavina stanuje u 'modroj' svlačionici tek pola sezone. Rukavina je Dinamo došao iz Panathinaikosa u ljeto ove godine, no kako sada stvari stoje, Šibenčanin bi mogao na zimu otići iz Maksimira. Kako prenosi Večernji list, koji se poziva na galicijski list Deporte Campeon, čini se da je Deportivo iz La Corune zainteresiran za napadača Dinama i mogao bi ga dovesti za dva milijuna eura.

Isti list tvrdi da je prva želja galicijskog kluba bio Ante Vukušić, no Hajdukovi apetiti su bili preveliki za čelnike Deportiva, te su se okrenuli drugim rješenjima i našli ga u liku Ante Rukavine koji bi sa svojim predstavnicima trebao otputovati u Španjolsku i pokušati dogovoriti detalje transfera.

S obzirom na to da su neki hrvatski mediji počeli nagađati da je baš Rukavina među onima koji bi mogli na zimu napustiti Maksimir, priča iz Španjolske ima smisla. Premda je Rukavina furiozno krenuo u dresu Dinama te je svojim golovima praktički odveo 'modre' do Europske lige, ozljede, pa onda i incident s Ademijem spriječili su ga da se razvije.