VRAĆA SE U FORMU

Ante Rebić otkrio detalj kako se točno ozlijedio i zašto se liječio baš u Beogradu

02.10.2018 u 13:27

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić polako se vraća u formu u kojoj je bio pred kraj prošle sezone u dresu Eintrachta, s kojim je osvojio njemački kup, te za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji u dresu Hrvatske

Tijekom ljeta Ante Rebić bio je jedan od najtraženijih hrvatskih nogometaša zahvaljujući sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu s naglaskom na igru protiv Argentine, u utakmici u kojoj je iz voleja zabio gol koji je uzdrmao Messija i društvo.

No nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu te nakon toga u rodnim gradovima igrača bilo je malo vremena za odmor. I u toj priči najlošije je prošao upravo Rebić jer se odmah na početku sezone teško ozlijedio tako da se donedavno doslovno mučio s ozljedama gležnja i pubične kosti.

  • +29
Najbolje fotografije dočeka diljem Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

U velikom intervjuu za portal Goal.com Rebić, koji je u posljednjoj utakmici protiv Hannovera upisao gol i asistenciju (pobjeda Eintrachta 4:1), otkrio je gdje i kako je uspio zaliječiti ozljedu, kako se trenutačno osjeća, u kakvom je odnosu s novim trenerom Eintrachta, žali li što u ljeto nije promijenio klub s obzirom na to da je bilo puno ponuda, a dotakao se i izbornika Zlatka Dalića te budućih nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

'Meni je najbitnije da sam se vratio i da konačno mogu normalno trenirati. U dogovoru s trenerom sam posljednje dvije prvenstvene utakmice ušao s klupe, pa sada protiv Hannovera krenuo ispočetka. Sve je ispalo dobro, sigurno da moram biti zadovoljan svojom igrom, a mi smo na koncu upisali važnu pobjedu', rekao je u razgovoru za Goal.com Rebić.

Kada je riječ o ozljedi, Rebić je prvi put rekao što se točno dogodilo i kada su počeli problemi:

'Po povratku sa Svjetskog prvenstva dobio sam tri tjedna odmora, ali smo prvih sedam dana svi slavili po Hrvatskoj, pa se na kraju nisam previše odmorio. Po povratku u Frankfurt odmah sam počeo trenirati s momčadi, što me iznenadilo, doista nisam planirao da ću tako rano biti u kadru za utakmice. Trener me prije superkupa s Bayernom pitao jesam li spreman za zadnjih 15-ak minuta, ja mu odgovorio kako toliko mogu uvijek odigrati, pa i kada ne treniram, ali da nisam siguran koliko je sve to pametno. Na kraju me trener ubacio kod rezultata 4:0 za Bayern pola sata prije kraja, a ja se sljedeći dan nisam mogao ni pomaknuti', kazao je Rebić, dodavši:

'Tjedan dana sam se liječio u Beogradu kod jednog specijalista za takve probleme, odradio terapije i sve što je trebalo, pa je sada sve puno bolje. Hvala Bogu, nadam se da će tako biti i dalje.'

Nekoliko riječi kazao je Rebić o novim iskušenjima u dresu Hrvatske, ovaj put u Ligi nacija. Jedva čeka poziv izbornika Zlatka Dalića:

'Već sam puno puta rekao kako je meni osobno svako reprezentativno okupljanje novi motiv, pa i da mi je čast igrati za Hrvatsku bez obzira radi li se o finalu Svjetskog prvenstva ili prijateljskoj utakmici. Poraz od Španjolske? Ne, to neću komentirati, ne treba se više vraćati na te stvari. Idemo sada pobijediti Englesku i tako se približiti borbi za prvo mjesto skupine.'

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia