potpisao je do 2025. godine

Ante Rebić jednim je potezom začudio sve u Milanu; hrvatski napadač napravio nešto što se skoro nikada ne radi pa morao pravdati svoj postupak

14.09.2020 u 21:12

Bionic
Reading

Ante Rebić sve je iznenadio brojem na dresu pa je morao pravdati svoj odabir na klupskoj televiziji

Milan od ponedjeljka, 20. rujna, otvara novu sezonu u talijanskoj Serie A, a u prvom kolu će na svojem San Siru dočekati Bolognu. Bit će to prva utakmica Ante Rebića u kojoj će igrati kao igrač pod ugovorom s Milanom. Hrvatski reprezentativni napadač je prošlu sezonu proveo u Milanu, ali kao igrač Eintrachta iz Frankfurta na posudbi u talijanskom divu.

Kako je, posebno nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića u klub, Rebić postao jedna od najjačih karika Milana, uprava ga je odlučila otkupiti od njemačkog prvoligaša. S Milanom je Rebić potpisao do 2025. godine, a u suprotnom smjeru je otišao Andre Silva koji je poslužio kao dio transfera i koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Eintrachtu.

Kako bilo, Rebić je postao novi igrač Milana, a ono što je zaintrigiralo sve navijače jest broj koji je odabrao na dresu. Hrvatski reprezentativac će na dresu nositi broj 12 koji je obično namijenjen rezervnom vrataru i prava je rijetkost da ga nose igrači, a posebno napadači. Rebićev izbor broja zato je iznenadio Talijane pa je za Milan TV morao opravdati svoj izbor.

'Ne mogu vam reći da postoji neki pravi razlog za to. Htio sam prošle sezone uzeti broj 4 ili 12, ali oba su bila zauzeta. Sada se broj 12 oslobodio i jednostavno sam ga uzeo', pojasnio je Rebić svoju neobičnu odluku.