borba za vrh segunde

Ante Ćorić s dvije asistencije za preokret Almerije pokazao da je igrač prevage

19.10.2019 u 18:51

Bionic
Reading

Mladi 22-godišnji hrvatski nogometaš, Ante Ćorić, koji je od kraja kolovoza kao posuđeni igrač Rome član španjolskog drugoligaša Almerije, sve je češće na terenu, a ove je subote kreirao preokret svoje momčadi

Nakon što je početkom listopada, poslije više od godine dana, napokon odigrao svih 90 prvenstvenih minuta, Ante Ćorić očito je potvrdio svoju klasu.

Istina, nakon te utakmice, ulazio je kao zamjena, ali sada s puno više povjerenja trenera Pedra Emanuela, koji mu je ove subote dao u ruke 'vrući kesten', to jest uveo ga kada su njegovi suigrači gubili 1:0.

A onda je mladi hrvatski nogometaš Ante Ćorić s dvije asistencije, prvo za izjednačujući gol Cesara de la Hoza, a potom i za gol Maraša koji je donio vodstvo Almeriji, doveo svoju momčad nadomak pobjede.

Ipak, da bod ostane u Alcorconu 'pobrinuo' se golman Almerije, Rene Roman Hinojo, koji si je u 88. minuti praktički zabio auto-gol.

Bez obzira što Almeria u zadnjih šest prvenstvenih utakmica na zna za pobjedu, još uvijek se nalazi pri vrhu tablice, to jest na drugom mjestu.