za njega nema dileme

[ANKETA] Tko je najbolji tenisač svih vremena? Legendarni John McEnroe ima svog favorita: Užitak je bio gledati kako igra...

26.01.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Rasprava o tome tko je najbolji tenisač svih vremena nikad neće prestati, a sada je jedan od najvećih, John McEnroe (62), samo dodatno podgrijao atmosferu na tu temu

John McEnroe (62) jedan je od teniskih velikana, njegova je fantastična karijera trajala čak 28 godina, osvojio je sve što se osvojiti moglo i bio jedna od najvećih sportskih zvijezda svog vremena.

Sada su McEnroea pitali tko je za njega najbolji svih vremena, a legenda 'bijelog sporta' je isprva pokušao pronaći diplomatski odgovor.

'Rafael Nadal je najbolji na zemlji, Novak Đoković na betonu, a Roger Federer na travi', kazao je John McEnroe i tako samo 'zakomplicirao' atmosferu na tu temu.

No, malo je McEnroe zastao i dodao nakon kraćeg razmišljanja:

'Pa ipak, kad su svi bili na vrhuncu snage... Iskreno, moj idol je bio Rod Laver, ali ipak Roger Federer.... Kad je Roger bio u svojim najboljim danima bio je jedinstven, bio je užitak gledati ga kako igra i pobjeđuje. Da, gledati Federera u naponu snage bilo je baš jedinstveno iskustvo', zaključio je John McEnroe.