NIJE DOBRO POČELO

Anketa: 'Milja za pun stadion' podijelila javnost

05.10.2012 u 15:46

Bionic
Reading

Počela je prodaja ulaznica za dvoboj trećeg kola Lige prvaka u kojemu će Dinamo 24. listopada dočekati skupocjeni francuski PSG. Dan otvaranja blagajni obilježila je akcija Dinama 'Milja za pun stadion'

Maksimirske blagajnice svoj dio posla obavljaju besprijekorno. Dvije blagajne kod ulaza na južnu tribinu bile su otvorene već i prije ugovorenih 10 sati, ali posla nije bilo. U prva dva sata, dok su kadeti i juniori trenirali za nedjeljni (13 i 15 sati) omladinski derbi protiv Osijeka na Maksimiru, došao je tek jedan kupac!

'Ja sam Tihomir iz okolice Karlovca i došao sam kupiti karte za brata. Ne, nije zbog milijuna, brat ionako ide na sve utakmice', rekao je kupac dvije ulaznice za tribinu sjever dolje. Poželjeli smo mu sreću na nagradnoj igri i pričekali idućeg kupca, ali sve do podne više ih nije bilo.

Možda akcija 'Milja za pun stadion', kojom Dinamovi igrači nude milijun kuna jednom sretnom navijaču ukoliko se skupi 25.000 ljudi (manje ako bude manje gledatelja), nije još dovoljno razglašena, možda se kupcima ne žuri jer do dvoboja je ostalo još 19 dana, a možda je pustoš pred blagajnama i surova realnost. Odgovori će doći u idućim tjednima.

Akcija dinamovaca, kako se i očekivalo, naišla je na različite reakcije, a mi vam nudimo razmišljanja slučajno odabranih Zagrepčana upitanih na tu temu.