NOVI STRATEG

Androić smijenjen, Brajković pruzeo 'mrave'

29.03.2012 u 18:31

Bionic
Reading

Nakon lošijih igara i poraza na utakmicama završnih kola regionalne ABA lige te na početku Lige za prvaka košarkaškog prvenstva Hrvatske uprava kluba donijela je odluku o raskidu suradnje s dosadašnjim trenerom prve momčadi KK Zagreb Vladimirom Androićem

Nakon niza konzultacija klupski čelnici procijenili su kako je stiglo vrijeme za košarkaši rastanak s trenerom Androićem te mu ovim putem svi djelatnici, suradnici i igrači žele sve najbolje u daljnjoj karijeri.

Novi trener prve momčadi KK Zagreb i nasljednik Vladimira Androića od danas je Dražen Brajković. Članovi Upravnog odbora kluba u suradnji sa sportskim direktorom Hrvojem Ciketićem analizirali su stanje u i oko seniorskog sastava KK Zagreb te odlučili novim trenerom imenovati Brajkovića. Dražen Brajković bivši je izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske, koja je osvojila zlato na EP-u 2010. godine te bivši izbornik seniorske reprezentacije Gruzije i trener nekoliko hrvatskih klubova, uz zapažene uspjehe i nadasve kvalitetan rad s mladim igračima.