GOLGOTA MLADOG SPLIĆANINA

Ančić propušta i Wimbledon i Amerikance

03.06.2009 u 20:44

Bionic
Reading

Nevolje sa zdravljem Marija Ančića ne prestaju. Nakon što je obolio od mononukleoze, mladi Splićanin ima česte zdravstvene probleme, a ovoga puta zbog njih propušta i Wimbledon i Davis Cup susret s Amerikancima

Nekad Top 10 tenisač, a danas igrač koji nikada ne zna kakvog će zdravlja biti ujutro, Mario Ančić, objavio je da će propustiti i Wimbledon i nastup u Davis Cup reprezentaciji. Mladi Splićanin, nakon dijagnosticirane mononukleoze, nikako ne može pronaći formu i snagu za nekoliko turnira, pa je tako nedavno, nakon poraza od Ivana Ljubičića, izjavio da mu snaga nestane odjednom i nikako se ne može vratiti u meč.

Zbog narušena zdravlja propustio je Roland Garros, listi propuštenih turnira dodao je i natjecanje u All England Clubu, a najviše ga boli što neće biti u Poreču i igrati za Hrvatsku protiv Amerikanaca.

'Nisam tjelesno spreman za vrhunska natjecanja, i to je to. Najteže mi pada što neću biti u Poreču protiv Amerikanaca. Morat ću ubuduće igrati doista malo turnira tijekom sezone. Možda i nekoliko dana ili tjedana ranije doputovati na neki drugi kontinent', kazao je za 24sata Mario Ančić.