DEBI NA POLJUDU

Anas: Ovakvo nešto na Kantridi ne bih doživio

30.08.2009 u 12:27

Bionic
Reading

Hajduk je slavio protiv Lokomotive sa 1:0, a jedan od najboljih igrača susreta bio je Anas Sharbini, koji je debitirao u bilom dresu na Poljudu

Ponajbolji igrač u prvoj ovosezonskoj pobjedi Hajduka Anas Sharbini zadovoljan je debijem na Poljudu i dočekom navijača.

'Atmosfera je bila dobra od prve minute. Ovakvo nešto u situaciju u kojoj sam sada na Kantridi ne bih doživio. Igrali smo dobro, publika nas je nosila od prve minute i stvorili smo jako puno prigoda. U drugom poluvremenu smo pali, ali sada imamo 15 dana pauze da se pripremimo za nastavak sezone', rekao je Sharbini, kojeg će Lokomotiva dugo pamtiti.

Ne samo po subotnjem ogledu, nego i po utakmici Rijekom kada im je u paru s bratom Ahmadom ukrcao šest komada (svaki po tri).

'Neki su očekivali da ćemo sami nakrcati Lokomotivu, ali to nisu dvije iste utakmice. Na Kantridi smo u prvih 15 minuta trebali gubiti 2:0, a tada smo sretno dali gol i utakmica se otvorila. Kad te ide, onda te ide. U subotu nisu prešli centar, no mi nismo uspjeli zabiti.'

Anas s puno optimizma gleda na nastavak sezone. Najprije na akciju reprezentacije, a potom i na prvu sljedeću utakmicu Hajduka, u Varaždinu.

'Drago mi je što sam se vratio, iako mi je žao Luke Modrića koji će nam puno nedostajati. Što se tiče Varteksa i nastavka sezone, tamo mi je uvijek bilo lijepo igrati, oni se uvijek nadigravaju i vjerujem da još uvijek dobrim igrama u nastavku sezone možemo uhvatiti prednost Dinama. Mi smo prešli tri najteža gostovanja i Dinamo će sigurno negdje kiksati', rekao je Sharbini i zaključio da se već priviknuo na Split i Hajduk te da su ga u svlačionici zajedno s bratom novi suigrači jako lijepo primili.