Zvučno prezime u SAD-u

Američki LA Galaxy pojačao ekipu nadarenim sinom njemačke legende: 'Predstavljao je svoju zemlju u međunarodnoj konkurenciji i ima iskustva'

20.08.2020 u 22:49

Bionic
Reading

Član američke nogometne MLS lige LA Galaxy angažirao je 23-godišnjeg vratara Jonathana Klinsmanna, sina bivšeg njemačkog reprezentativnog napadača Juergena Klinsmanna

Član američke nogometne MLS lige LA Galaxy angažirao je 23-godišnjeg vratara Jonathana Klinsmanna, sina bivšeg njemačkog reprezentativnog napadača Jurgena Klinsmanna.

Jonathan Klinsmann prošle je sezone bio član švicarskog doprvaka Sankt Gallena, ali nije upisao niti jedan nastup za taj klub, a u LA Galaxy je stigao kao slobodan igrač. Od 2017. do 2019. godine bio je u berlinskog Herthi u kojoj nije ostvario niti jedan nastup za prvu momčad. No, bio je član američkih U18, U20 i U23 reprezentacija.

'Jonathan je mladi vratar s iskustvom iz Njemačke i Švicarske, svoju zemlju je predstavljao u međunarodnoj konkurenciji. Smatramo kako smo se na vratarskoj poziciji okrijepili s još jednim nadarenim igračem', rekao je trener kluba iz Los Angelesa Guillermo Barros Schelotto.