nikog se ne boji

Ambicioznom Bjelici nije dosta proljeće: Poslao ozbiljnu prijetnju europskoj eliti

08.11.2018 u 23:58

Bionic
Reading

Dinamov trener Nenad Bjelica iznimno je zadovoljan osiguranim mjestom u nokaut fazi Europske lige, ali vjeruje da njegova momčad može ostvariti i više od toga...

Dinamo je ovog četvrtka s 3:1 slavdao slovački Spartak i tako nakon 1970. godine ponovo osigurao plasman u proljetni dio europske nogometne sezone.

  • +11
Europska liga, skupina D: Dinamo - Spartak T. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Prvi dojmovi? Jako sam ponosan što sam zajedno s ovim dečkima i svim ljudima u klubu postigli ovaj rezultat. Ako znate me, onda znate da se nećemo na ovome zaustaviti. Ova momčad može jako puno.Vjerujemo svi u nju, uz potporu naših navijača možemo daleko dogurati. Sad je osnovni cilj biti prvi u skupini. Zahvalio bi se u ovom trenutku svim ljudima koji su vjerovali u mene i dat ću maksimum za ovaj klub u budućnosti,' izjavio je ambiciozni Nenad Bjelica nakon susreta i dodao:

'Uvjeren sam da možemo puno postići s ovim dečkima. Kako smo napadali u 94 minuti, to rade velike momčadi. Imamo definitivno potencijal velike momčadi, možemo daleko dogurati. Ja u ovom trenutku nisam svjestan što smo ostvarili. Moram čestitati momčadi, unatoč velikog pritiska, od prve do zadnje minute dali su sve od sebe, maksimalno uživali u utakmici. Sretan sam i ponosan, te im čestitam svima.'

'Mja najveća pobjeda u Dinamu je što mi je jedan igrač rekao: "Šefe od 28 igrača prošle sezone svi su htjeli otići iz Dinama, sad nitko ne želi ići" To je moja najveća pobjeda!', naglasio je strateg koji je preporodio zagrebački klub ove sezone.

Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.