tortura po dolasku

Alarmantno stanje u Italiji: Messi, Rakitić i ostatak Barcelone po dolasku u Napulj prvo idu na liječnički pregled

23.02.2020 u 23:07

Bionic
Reading

Zbog opasnosti od širenja koronavirusa, u Italiji je zavladalo pomalo kaotično stanje. Zatvaraju se gradovi, otkazuju se festivali, a tijekom nedjelje otkazane su i brojne utakmice. Između ostalih i njih četiri iz Serie A

Na tiskovnoj konferenciji čelnik civilne zaštite Angelo Borrelli rekao je da Italija, najteže pogođena europska zemlja, ima 149 zaraženih, ne računajući troje umrlih, među kojima je '110 zaraženih u Lombardiji (okolica Milana), 21 u Venetu (okolica Venecije), 9 u Emiliji Romagni i 2 u Laciju (Rim)', pri čemu je dvoje potonjih zaraženo izvan Italije.

Naravno, zbog cjelokupnog stanja u Italiji, poduzete su konkretne mjere za suzbijanje širenja koronavirusa, a prema najavama iz španjolskih medija, pod posebnom prismotrom bit će i nogometaši Barcelone, koji će tijekom ponedjeljka stići u Napulj, na utakmicu osmine finala protiv Napolija, a koja je na rasporedu u utorak od 21 sat.

Tako će Messi, Griezmann, Rakitić, Busquets, Ter Stegen i ostatak momčadi biti podvrgnut testiranju, odnosno mjerenju tjelesne temperature na aerodromu.

  • +5
La liga, Barcelona - Eibar Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA