GOTOVA STVAR

Al Wahda još samo čeka paraf Branka Ivankovića

03.05.2012 u 20:35

Bionic
Reading

Glasnogovornik kluba lokalnim je medijima potvrdio pregovore s bivšim trenerom Varteksa i Dinama, koji je vodeći kandidat za nasljednika austrijskog stručnjaka Josefa Hickersbergera

Čelništvo Al Wahde, nogometnog kluba iz Dubaija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pred finiširanjem je pregovora s hrvatskim trenerom Brankom Ivankovićem.

Glasnogovornik kluba lokalnim je medijima potvrdio pregovore s bivšim trenerom Varteksa i Dinama, koji je vodeći kandidat za nasljednika austrijskog stručnjaka Josefa Hickersbergera.

'Gospodin Ivanković još samo mora parafirati ugovor. Nadamo se da će se to dogoditi prije kraja sezone', izjavio je glasnogovornik.

Hickersberger je momčad, uz jedan kraći prekid, vodio kroz četiri prošle godine, te je u sezoni 2009/10 doveo do naslova prvaka. Prošle je sezone zauzeo nezadovoljavajuće peto mjesto, a trenutačno je, tri kola prije kraja ovosezonskog prvenstva, na šestom mjestu.

Klupa peterostrukog prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata Ivankoviću bi mogla biti prva destinacija nakon što se prije dva dana razišao s Ettifaqom, klubom iz Saudijske Arabije, s kojim je sezonu završio na četvrtom mjestu tamošnjeg prvenstva.