sapunica se nastavlja

Ako želi pobjeći iz PSG-a, Neymar mora pristati na ono što nogometaši najviše mrze

23.06.2019 u 08:46

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo javlja kako Barcelona nastavlja operaciju vraćanja Neymara u svoje redove ovog ljeta, no Brazilac će morati pristati na čak 14 milijuna eura manju plaću...

Slavni 27-godišnji nogometaš u dvije sezone u Francuskoj nije ostavio dublji trag, a PSG s njim nije uspio doći dalje od osmine finala Lige prvaka, što je definitivno ispod očekivanja.

  • +4
PSG - Manchester United; Liga prvaka; 6.3.2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neymar ima mnogo problema s ozljedama, a predsjednik pariškog kluba Nasser Al Khelaifi sve teže podnosi njihov status nedodirljive zvijezde pa je otvorio vrata mogućem transferu ovog ljeta.

Barcelona se odmah uključila u lov na svog bivšeg igrača kojeg želi vratiti, no ako želi opet zaigrati na Camp Nouu, Brazilac će morati pristati na ono što nogometaši najviše mrze: značajno smanjenje plaće. Naime, u PSG-u zarađuje 36 milijuna eura godišnje, a dnevnik El Mundo Deportivo javlja da su mu Katalonci spremiti dati najviše 22 milijuna.

Što se odštete tiče, Parižani za njega traže 250 milijuna eura, ali to sigurno neće dobiti. Vjeruje se da Barcelona nije spremna platiti ni 200 pa bi se ova sapunica mogla odužiti tijekom cijelog ljeta.

U svakom slučaju, Neymar je trenutno izrazito precijenjen na nogometnom tržištu, a njegova sklonost ozljedama čini ga opasnim ulaganjem za svaki klub...