ENGLEZI ZNAJU

Ako nema Lige prvaka, nema više ni Modrića

15.04.2012 u 13:56

Bionic
Reading

Tottenham će idućeg ljeta prodati Luku Modrića ukoliko ne izbori plasman u Ligu prvaka, tvrdi ugledni tjednik The People

'Hrvatski playmaker dosad nije dogovorio uvjete za novi ugovor sa 'spursima' i gotovo sigurno će napustiti White Hart Lane ukoliko njegova momčad ne osvoji jedno od prva četiri mjesta u Premiershipu koja vode u Ligu prvaka', piše The People, ne navodeći pritom nikakav argument za tako čvrsto stajalište.

No, radi se o ozbiljnom tjedniku koji očito ima podlogu za iznesenu tvrdnju.

Isto tako, navodi se da predsjednik Tottenhama Daniel Levy još uvijek nije ponudio novi ugovor menadžeru Harryju Redknappu, što je dodatni razlog za zabrinutost Totttenhamovih navijača.

'Otkad je Harry Redknapp postao glavni favorit za dužnost engleskog izbornika, upražnjenu nakon odlaska Fabija Capella, 'spursi' su dobili samo dvije od devet utakmica. U subotu je otkriveno da Levy neće ponuditi Redknappu novi ugovor do kraja sezone, a dotad bi ovaj već mogao imati dogovorenu suradnju s Engleskim nogometnim savezom,' piše The People i dodaje:

'Službeno, predsjednik Levy je takvu odluku donio kako ne bi uznemiravao momčad u ključnom periodu sezone. Privatno, postoje šaputanja kako Levy strahuje da se Redknapp u mislima već okrenuo engleskoj reprezentaciji, te da postoje vrlo male šanse da ga zadrži u klubu.'