ĆIRO ZA TPORTAL.HR

'Ako Mamić i Štimac podijele funkcije, Jovanović se pos** u gaće'

21.05.2012 u 15:02

Bionic
Reading

Miroslav Ćiro Blažević uvijek je sjajan sugovornik jer otvoreno i bez dlake na jeziku kaže ono što mnogi i ne bi željeli čuti. Osim što je najavio velik uspjeh Bilićeve vrste, Ćiro se osvrnuo na promjene u HNS-u

U razgovoru za tportal.hr Miroslav Ćiro Blažević, na koji je stigao nakon radnog vikenda u Iranu, ali i liječničkih pregleda, otvoreno je iznio visoka očekivanja od naše reprezentacije na Euru. No nije pričao samo o nogometnoj smotri Starog kontinenta, već i o mogućim promjenama unutar Hrvatskog nogometnog saveza.

Jer zna se da je Vlatko Marković već 'bivši' te da će ga zamijeniti Davor Šuker. Ali i da kao glavni kandidat, nakon što je i Mamić blagoslovio njegov dolazak, na mjesto izbornika pretendira Igor Štimac

'Ovisi sve hoće li se te uloge tako uopće podijeliti. Pa kakav Šuker, kakav Mamić, kakav Štimac ako Jovanović kaže 'ne'. Ja znam što je vlast. I to je realnost', vrlo energično pojasnio je Ćiro Blažević te nastavio u istom tonu.

'Nažalost, Hrvatski nogometni savez je toliko kompromitiran da se vlast morala umiješati.'

Je li to sretno rješenje?

'Nisam u tom filmu. Ali Mamić, Šuker i Štimac dijele si funkcije kao da su jedini na svijetu. A ako se to dogodi, onda se Jovanović 'posr'o u gaće', može si pokupiti krpice, otići i reći ja sam pričao o tamo nekoj močvari, ja sam nitko i ništa. A to bih mu ja prvi rekao', završio je Ćiro Blažević.